Recenze| Acnecover (make-up & corrector)

14. června 2012 v 16:32 | Micheline M. |  Kosmetika
Nedávno jsem koupila tenhle make-up.
Než jsem si ho koupila, četla jsem o něm hodně na internetu a proto mě zaujal.
Jaký typ pleti?
Na problematickou pleť
Účinky?
• zmatňuje
• potlačuje tvorbu akné

Můj názor:
Koupila jsem si ho hlavně proto, protože je na problematickou pleť a zmatňuje. Já mám dost mastnou pleť, takže to je něco pro mě. Dřív, když jsem používala BB cream, měla jsem pleť jak zrcadlo. Každou hodinu jsem se musela pudrovat a už mě to lezlo na nervy. Když jsem vyzkoušela tohle, tak se pudruju jen tak 3x za den. Ale někdy to ani není potřeba. Takže jsem s ním spokojená. A akné se mi po něm taky nedělá, zdá se mi, že mizí.
Je ve čtyrech odstínech, já mám 3 (1=nejsvětlejší) a i tak se mi zdá světlý.
PS: Voní jak mentol.

Kupovala jsem ho za 169kč v DM
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Miwa Miwa | Web | 14. června 2012 v 17:49 | Reagovat

problematickou pleťm mám já, určitě mrknu v drogerce ;-)

2 KeT KeT | Web | 14. června 2012 v 18:44 | Reagovat

A kolik stojí? :-) Pěkná recenze, asi se po něm podívám, až půjdu do drogérie..

3 KeT KeT | Web | 14. června 2012 v 19:16 | Reagovat

Joo :DD v pohodě :-) Díky za info :)

4 strawbarries strawbarries | Web | 14. června 2012 v 19:24 | Reagovat

hmmm  :) ten vypadá moc dobře!
dost dobrá recenze!

5 ajuska0022 ajuska0022 | 14. června 2012 v 20:43 | Reagovat

Prosím navštiv můj blog a přihoď koment :) tento blog rozjíždím tak budu ráda když se na něj mrkneš :)
http://ajuska0022.blog.cz/
proiň za reklamu

6 kerolájn kerolájn | Web | 14. června 2012 v 22:16 | Reagovat

fajn, článek')

7 [Én] [Én] | Web | 15. června 2012 v 14:26 | Reagovat

mám ho taky, za 129 a s tvářenkou zadáčo ..

8 Nicol Bee Nicol Bee | Web | 15. června 2012 v 19:02 | Reagovat

slevněné z 225kč na 98:)

9 Kaja* Kaja* | Web | 15. června 2012 v 20:02 | Reagovat

Možná si ho taky koupím :)

10 Barbara Brunette Barbara Brunette | E-mail | Web | 16. června 2012 v 11:04 | Reagovat

Vypadá luxusně :) Možná si ho koupím :)

11 Limonáda . Limonáda . | Web | 16. června 2012 v 11:08 | Reagovat

Taky ho tenhle mám :) nemůžu si vynachválit !
. . no , určitě bych na jinou školu nešla, mě se to tam líbí, sice je učení docela těžký . . ale to není zas takovej problém :D ))

12 TESS " <3 TESS " <3 | Web | 16. června 2012 v 11:16 | Reagovat

Děkuju moc :)

13 Limonáda . Limonáda . | Web | 16. června 2012 v 11:17 | Reagovat

je tam hodně předmětů, v právku jsme jich měli 16 :D a to je trochu hardcore . . :D
no je tam vaření a i obsluha , ale to je jenom takovej ten základ a docela tě to i baví hele :D jazyky v 1. mám 2 a ve 3. myslim tři . . podle toho jak jsou volitelný předměty. . :D :))

14 Limonáda . Limonáda . | Web | 16. června 2012 v 11:23 | Reagovat

no já chci jít dál na vysokou, jazykovou a    bejt delegátka :D :)) ale tam můžeš cokoliv, letuška, překladatelka,kuchyn,servírka,barmanka :) i nějaký kurzy se tu dělají, třeba kávoví apod. . ale tohle už je podle školy no :))

15 Lenica - Opica Lenica - Opica | Web | 16. června 2012 v 11:25 | Reagovat

Oh...děkuji :-D

16 Limonáda . Limonáda . | Web | 16. června 2012 v 11:34 | Reagovat

jéé ) tak to ti držím palce !! určitě i barmanka kdyby jsi byla dobrá měla by jsi hodně peněz !:))

17 Lenica - Opica Lenica - Opica | Web | 16. června 2012 v 11:35 | Reagovat

To se neboj :-D

18 Limonáda . Limonáda . | Web | 16. června 2012 v 11:44 | Reagovat

byla jsem na intru asi půl roku :D a šla jsem pryč :D

19 Limonáda . Limonáda . | Web | 16. června 2012 v 11:47 | Reagovat

tak v Olomouci to bude určitě lepší, ono je to prostě jak kde , a jak u koho třeba zjistíš že prostě nejsi takovej typ bejt tak dlouho bez domova :) tak to má hodně lidí, musíš si to všechno ozkoušet :)

20 Limonáda . Limonáda . | Web | 16. června 2012 v 11:51 | Reagovat

z intru můžeš odejít kdykoliv :))
ale pak je na prd to dojíždění :D já stávám v 5 ráno a docela zabijárna :D

21 michalina styles. michalina styles. | Web | 16. června 2012 v 13:21 | Reagovat

Popravdě semi na tu svatbu ani nechce jakoo. :D

22 ~ Bonitka ◡‿◡✿ ~ Bonitka ◡‿◡✿ | E-mail | Web | 16. června 2012 v 16:42 | Reagovat

Jéééj ! *///* ďakujem ! :) Tak toto určite vyskúšam ! :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama